Bedste VPN for at se dansk TV i udlandet

Leder du efter en VPN-tjeneste, der giver dig mulighed for at se dansk tv i udlandet? Så er du på det rigtige sted, for her jeg deler mine tanker om nogle af de mest berømte VPN-tjenester og er baseret på de oplysninger, du finder her vil nok gøre nemmere at valge fra de VPN-udbydere!

Den vigtigste ting, når du er på udkig efter en VPN udbyder til at se dansk tv i udlandet er, at de skal have servere i Danmark. Her skriver jeg så også kun VPN udbydere med servere i Danmark.

Bedste VPN for at se dansk TV i udlandet

Bedste VPN for dansk TV i udlandet

Her vil jeg nu liste nogle udbydere, og så deler jeg også min mening om dem, både positive og negative sider.

HideMyAss

Dette er langt den største virksomhed i form af VPN-servere og samt fri IP-adresser i Danmark. Hvis de havde lidt lavere priser, ville det være min klare favorit. Men hvis du vil have meget god kvalitet, masser af IP-adresser og lignende, HideMyAss helt perfekt til at se dansk tv i udlandet.

HideMyAss

IPVanish

En anden meget god VPN-udbyder, men meget mindre end for eksempel HideMyAss, som betyder, at risikoen for overbelastning vil være meget større, hvis plutsetlig alle danskere vil se noget live eller lignende, men til daglig brug er det noget, der også fungerer godt. Prisniveauet er det samme som HideMyAss!

IPVanish

PureVPN

Dette er i øjeblikket min favorit tjeneste till at se dansk tv i udlandet. Årsagen er, at priserne er ganske lidt lavere end i HideMyAss og IPVanish, primært hvis du abonnerer på dem i 12 måneder (her det koster mindre end 50 USD, mens IPVanish og HideMyAss koster omkring 80 USD). De har også god dækning på servere i Danmark og er hurtig til at udvide skulle det være nødvendige.

PureVPN

VyprVPN

En meget stabil VPN-tjeneste, men desværre tror jeg selv også har de lidt for kompliceret pakkesystem ved bestling og priserne er relativt høje. Men da næsten ingen dansker bruger dette er en god løsning, hvis du ønsker at gå en smule utraditionelle måder, og ikke være bange for at hakke i live transmission!

VyprVPN webside

ExpressVPN

Det lyder hurtigt, men sandheden er, at hvis VyprVPN, IPVanish og HideMyAss er dyrt, ExpressVPN endnu dyrere, så ved at køre ind med den slags priser de selv kører sig ud af markedet, synes jeg i hvert fald!

ExpressVPN webside

Hvad med SmartDNS tjenester?

Det er naturligvis muligt at anvende såkaldte SmartDNS tjenester også for at se dansk tv i udlandet, men det er værd at vide, at disse ikke vil arbejde altid for alle tjenester, fordi nogle VPN tjenester er mere sikker og samtidig krypteret.

Vil du alligevel se DR og TV2 i udlandet denne to tjenester, du kan overveje.

OverPlay

Dette er en tjeneste jeg selv opleve nogle afbrydelser med da jeg brugte det til at se dansk tv i udlandet. Det burde egentlig ikke været der, men min egen erfaring og hvad jeg har hørt fra andre, siger ofte, at de har droppet tjenesten på grund af dårlig kvalitet.

Overplay webside

Unlocator

Hvis jeg skulle bruge Smart DNS-tjenesten for at se dansk TV I udlandet ville jeg vælge dette. Det er let at bruge og har støtte for at se DR og TV2Play.

Unlocator

Disse er mine tanker fra i dag om de bedste VPN-tjeneste (og SmartDNS) til at se dansk tv i udlandet. Har du personlige erfaringer om nogle af disse udbydere, du vil dele? Bare skriv en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *