Se DR i udlandet

Hvordan kan jeg se DRTV i udlandet? Er det muligt at se Danmarks Radio uden for Danmark?

DRTV er navnet på den populære streamingtjeneste på det populære danske tv-netværk. På DRTV kan du se live streams fra de danske tv-kanaler, og du kan også se masser af programmer. Nogle af de programmer, du kan se på DRTV, er originale programmer oprettet og produceret i Danmark, men du kan også se programmer, som de har købt fra andre populære tv-netværk som BBC, NBC og mange andre. Hvis du har børn, er der masser af programmer til rådighed for børn på DRTV, herunder Paw Patrol, Fireman Sam, Peppa Pig og mange andre.

Men hvis du prøver at se DRTV uden for Danmark, bliver du blokeret. I stedet for at se det faktiske indhold vil du se fejlmeddelelser, der ser noget som dette ud (afhængigt af hvor du er i verden).

Du får vist denne fejlmeddelelse, hvis du prøver at se DRTV i et andet europæisk land.
Du får vist denne fejlmeddelelse, hvis du prøver at se DRTV i et andet europæisk land.
Du får vist denne meddelelse, hvis du prøver at streame DRTV uden for Europa.
Du får vist denne meddelelse, hvis du prøver at streame DRTV uden for Europa.

Hvad kan du gøre for at slippe af med disse fejlmeddelelser? Er der en måde at streame DRTV uden for Danmark? Jeg er ved at give dig svaret!

Hvordan ser jeg DRTV i udlandet?

Det er meget let at se DRTV uden for Danmark. Disse instruktioner er virkelig nyttige, og de hjælper dig også med at se livebegivenheder, herunder europamesterskabet i fodbold, sommer-OL, vinter-OL, FIFA verdensmesterskabet i fodbold og andre lignende begivenheder.

Du skal få DRTV til at tro, at du er i Danmark for at dette kan fungere. Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge VPN-tjenesterne i ExpressVPN. Jeg har lige testet denne VPN-tjeneste selv, og den er fantastisk at se DRTV uden for Danmark.

Du kan også bruge ExpressVPN til at se RaiPlay, SVTPlay, NRK, BBC, RTVE, ITV, NBC, PeacockTV, Hulu, Netflix-indhold i otte lande og så meget mere.

Se DR uden for Danmark – trin for trin

  • Den første ting du skal gøre er at besøge ExpressVPN-webstedet og købe et VPN-abonnement. Klik på linket for at få en stor rabat. Hvis du prøver det, men ikke kan lide det, er du altid beskyttet af deres fulde refusionspolitik, der er gyldig i 30 dage.
ExpressVPN
  • Download VPN-applikationen og installer den på din computer, telefon eller tablet.
  • Kør applikationen, og opret forbindelse til en server i Danmark. Dette giver dig en dansk IP-adresse. Da du har en dansk IP-adresse, vil DRTV tro, at du er i Danmark, og du vil få adgang til alt indholdet på hjemmesiden.
  • Besøg DRTV.dk! Du er klar til at se DRTV, uanset hvor du er i verden.
drtv i udlandet

Det lyder ikke meget hårdt, gør det? Ved du hvorfor? Fordi det er meget let!

Vidste du, at det faktisk anbefales at bruge en VPN, når du surfer på Internettet. En VPN krypterer dine data online, gør dine data mere sikre og tager sig af dit privatliv online. Derfor bruger folk, der arbejder hjemmefra, næsten altid en VPN, da de overfører fortrolige data online, og det anbefales derfor altid at bruge en VPN, når de bruger åbne WiFi-netværk i lufthavne, på restauranter, på hoteller og andre offentlige steder.

Er du klar til at se DRTV online?

Du skal nu være klar til at se DRTV uden for Danmark. Jeg håber, at jeg har fulgt disse instruktioner, og at du er klar til at se. Hvis du stadig har kommentarer eller spørgsmål, bedes du skrive dem ned, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig.

Men jeg tror det er så let, at du ikke har brug for yderligere hjælp. Du har sandsynligvis allerede travlt med at se den livestream, du ønskede at se, eller måske det program, du var interesseret i, hvilket betyder at du ikke engang læser denne tekst.

Held og lykke, og jeg håber, du får en fantastisk streamingoplevelse!