Billigste måde at se Premier League online

Vil du gerne se Premier League online? Dette er den billigste måde at se Premier League på nettet. Faktisk er det helt gratis!

For at se Premier League skal du betale høje gebyrer til forskellige TV-kanaler. Der er dog en enkelt undtagelse, og det er Star Sports i Indien. De viser alle Premier League-kampe online gratis, det eneste krav er, at du befinder dig i Indien. Du ønsker nog ikke at flytte til Indien av denne grund, men du kan let få en indisk IP-adresse, som vil gøre at du bor virtuellt i Indien. Med en indisk IP-adresse kan du se alle Premier League fodboldkamper på Star Sports gratis, og derudover kan du også se alle tyske Bundesliga kampe online gratis.

Se Premier League på nettet
Billigste måde at se Premier League online

Se Premier League online

14 august: Dette fungerer ikke i 2016-17. Oppdatering kommer neste uke med fungerende metode!

19 august: Den billigste måde at se Premier League online er DAZN i Tyskland. Les mer om hvorledes du kan se Premier League på DAZN her.

——————————————

For at få en indisk IP-adresse, vil jeg anbefale, at du bruger VPN-tjenester til enten PureVPN eller IPVanish. Begge kan give dig en indisk IP-adresse, og de har begge syv dages fuld tilbagebetalingspolitikk, hvis du ikke bliver tilfreds med hvad du får.

IPVanishPureVPN

Giv IPVanish eller PureVPN en prøve og blive klar til at se Premier League online gratis.


Du kan senere bruge både PureVPN og IPVanish at se dansk TV online, uanset hvor du er i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *