Hvordan kan jeg se Karen Pirie online?

Det er 1996, og Rossie Duff bliver fundet myrdet. Nogen dræbte hende med en kniv. 25 år senere begynder de at tale om sagen i en podcast og pludselig bliver sagen bragt op igen.

Dette er en spændende tv-serie om en gammel og lukket sag, der kommer tilbage til live på grund af en podcast. Mens sagen diskuteres, sker der pludselig en masse, og spørgsmålet er, om der står overivrige fans og hobbydetektiver bag, eller er det morderen, der er i gang igen?

Karen Pirie er den vovede detektiv, der bliver sat på sagen, og du kan forvente en masse spænding, hvis du beslutter dig for at se Karen Pirie online. Men hvordan kan du gøre det?

karen pirie online

Du kan se Karen Pirie på DR indtil oktober 2024!

Langt den nemmeste måde at se Karen Pirie på er ved at se serien på DR’s hjemmeside. De tre afsnit er tilgængelige frem til slutningen af ​​oktober i 2024 og du kan starte første afsnit på følgende adresse: https://www.dr.dk/drtv/serie/karen-pirie_-det-fjerne-ekko_330711.

Men hvad hvis du er i udlandet? Er det stadig muligt at se Karen Pirie? Hvad kan du gøre for at se Ariyon Bakare, Barrie Hunter og Lauren Lyle i Karen Pirie online, uanset hvor du er i verden? Hvordan kan man løse det både i og uden for EU, med og uden dansk NemID/MinID?

Sådan ser du serien på DR, uanset hvor du er.

Vi har allerede skrevet en lang artikel om, hvordan du kan se DR på nettet, uanset hvor du befinder dig i verden. Men for at gøre det nemmere vil jeg forklare det meget kort og hurtigt her.

  1. Du skal købe et VPN-abonnement fra NordVPN. Dette er en VPN-tjeneste med servere i mere end 60 nationer og med en sikker pengene-tilbage-garanti, der er gyldig i 30 dage. Ikke tilfreds, eller kan du ikke få det til at virke? Opsig abonnementet og få dine penge tilbage!
  2. Når du har købt dit NordVPN-abonnement, skal du blot downloade deres VPN-klient til din telefon, tablet eller computer. Du kan bruge ét abonnement på 6 enheder på samme tid, så du er velkommen til at downloade VPN-applikationen og bruge den på alle dine enheder (på samme tid).
  3. Opret forbindelse til en NordVPN-server i Danmark. Dette vil give dig en dansk IP-adresse, uanset hvor du er i verden. Alle hjemmesider, du besøger, og streamingtjenester, du bruger, vil nu tro, du er i Danmark.
  4. Besøg DRs hjemmeside igen eller start DR-applikationen på din enhed. Du kan nu finde Karen Pirie og se alle afsnit med det samme.
NordVPN

Du kan også bruge NordVPN til at se dansk Netflix-indhold i udlandet, TV2Play og meget mere. Hvis du opretter forbindelse til servere i andre lande, kan tjenesten også bruges til at se BBC, ITV, PeacockTV, NBC, CBS, ZDF, RTVE og snesevis af andre kanaler og tjenester.

Det er også værd at vide, at det stærkt anbefales at bruge en VPN. Hvorfor? En VPN krypterer dine data online og skjuler din faktiske placering. Af den grund er det meget sværere for hackere og andre med dårlige intentioner at stjæle dine data og spionere på dine aktiviteter.

Så håber jeg, du er klar til at se Karen Pirie online. Det er i øvrigt en ITV-serie, så når sæson to udkommer senere, kan du se den med det samme på ITVs hjemmeside, også med et NordVPN-abonnement. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *