Se VM i hockey online på YouTube eller TV2

Vil du se hockey VM 2016 online gratis? Eller vil du se det på TV2 når du er i udlandet? Her er løsninger!

I Danmark kan du se alle de kampe i ishockey VM på TV2. Et abonnement med Tv2 koster cirka100 DKK per måned, og du kan derefter få adgang til masser af andre materialer Men hvis du er uden for Danmark, kan du ikke se TV2, fordi de bruger en geo-blokering til at gøre deres materiale utilgængelige udenfor Danmark. Hvis du har dette problem, vil jeg anbefale dig at læse min artikel om at se dansk tv i udlandet, og der vil du finde løsningen på problemet.

Se VM i hockey online på YouTube eller TV2

Se VM i hockey på YouTube

Hvis du ikke ønsker at betale for TV2 men vil se VM i hockey gratis online kan gøre det på YouTube. Det er imidlertid ikke så enkelt. For YouTube kanalen til IIHF og deres live-udsendelser er kun tilgængelige i nogle få lande i verden. Men heldigvis kan du nemt arrangere dette.

For at se på hockey VM online på YouTube, skal du få dig en IP-adresse i England. Du kan få ved at bruge VPN-tjenester til IPVanish. Du trenger da først et et abonnement med IPVanish. Derefter kan du downloade deres software og oprette forbindelse til serveren i England. Du kan derefter besøge IIHF sin YouTube-kanal og se alle kampe i hockey VM live online.

IPVanish

Det er så enkelt at se hockey VM online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *