Er du klar til at se The Blacklist sæson 10 på Netflix?

Er du klar til at se den tiende sæson af The Blacklist på Netflix? Den får premiere den 26. februar. Hvis vi følger traditionen fra de tidligere sæsoner, vil de helt nye afsnit være tilgængelige på Netflix i nogle få lande få timer efter tv-premieren i USA.

Er du klar til dette? Eller vil du hellere vente i flere måneder med at få adgang til de helt nye afsnit af The Blacklist på Netflix?

Jeg er klar til at se de nye afsnit med det samme. Ved du hvordan det gøres? Vil du se den nye sæson sammen med mig? Det bliver den første sæson uden Aram, og den anden sæson uden Elizabeth. Det bliver uden tvivl interessant, og vi kan se frem til 22 bombastiske episoder.

the blacklist sæson 10
Kun ni sæsoner af The Blacklist på Netflix lige nu, men i slutningen af februar (2023), vil det ændre sig.

Se The Blacklist sæson 10 på Netflix

For at se de helt nye afsnit af The Blacklist på Netflix skal du gøre følgende.

  • Køb et Netflix-abonnement (hvis du ikke har et endnu).
  • Køb et VPN-abonnement på Surfshark (dette er nødvendigt for at få adgang til Netflix-indhold i de lande, hvor The Blacklist sæson 10 føjes til Netflix med det samme).
  • Opret forbindelse til en Surfshark-server i Sydkorea, Polen eller Ungarn. Hvis dit Netflix-abonnement er registreret i Danmark, bør du oprette forbindelse til en server i Sydkore
  • Åbn Netflix-applikationen og se alle ti sæsoner af The Blacklist på Netflix.

De nye afsnit bliver gjort tilgængelige et par timer (maksimalt et par dage) efter de er udgivet i USA, så hvis du mangler tålmodighed og prøver at følge disse instruktioner i januar 2023 eller starten af februar 2023, finder du kun første ni sæsoner af The Blacklist på Netflix, i stedet for alle ni sæsoner, inklusive de nye afsnit fra sæson 10 også.

Er du klar? Har du spørgsmål eller kommentarer? Skriv dem nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *