Hvor kan man se England – Danmark online? (Euro 2020, 7. juli)

Den anden semifinale i Europamesterskabet i fodbold spilles på Wembley Stadium den 7. juli. Kampen starter kl. 20.00 lokal tid i England, som er kl. 21.00 i flere andre lande i Europa, inklusive i Danmark. Dette bliver en fantastisk kamp, ​​da England vil spille foran et hjemmepublikum, der er meget ivrige efter at se deres spillere endelig vinde en titel igen (for første gang siden 1966). Men Danmark vil være en hård møtrik, da de kun ser ud til at spille bedre og bedre i turneringen. Hvordan vil dette ende?

England - Danmark online?

Nem vejledning til dem, der ønsker at se England – Danmark online

Så du vil gerne se Harry Kane, Raheem Sterling og Jack Grealish spille mod Pierre Hjoberg, Kasper Schmeichel, Simon Kjar og Kasper Dolberg online? Sådan kan det gøres let!

  • Først og fremmest skal du købe et VPN-abonnement på SurfsharkVPN. Du kan finde hjemmesiden lige her!
  • Download SurfsharkVPN til din computer, tablet og / eller telefon.
  • Kør applikationen. Nu har du flere muligheder.

Se England – Danmark på ungarsk tv

Hvis du vil se kampen på din mobile enhed, er dette den nemmeste mulighed, fordi det ikke kræver, at du installerer en tredje applikation fra et tv-netværk eller noget andet. Du skal blot køre SurfsharkVPN og oprette forbindelse til en server i Ungarn. Når dette er gjort, skal du besøge www.mediaklikk.hu. Der finder du live stream fra M4 Sport, og du kan se kampen i browseren på din computer, tablet, telefon og meget mere!

Se England – Danmark på schweizisk eller britisk tv

Du kan også oprette forbindelse til en server i Schweiz. Dette fungerer bedst på en computer (som du senere kan oprette forbindelse til dit tv med et HDMI-kabel, hvis du vil se kampen på dit tv). Besøg www.zattoo.com og registrer en gratis konto der. Nu kan du finde live streams fra både SRF i Schweiz og BBC / ITV i Storbritannien på denne platform. Med andre ord kan du straks streame England vs Danmark med det samme!

Se England – Danmark på dansk tv

Du kan også bruge SurfsharkVPN og oprette forbindelse til en server i Danmark. Når dette er gjort, skal du besøge https://www.dr.dk/drtv/, og du finder live stream fra kampen der med entusiastiske danske kommentatorer, der hepper på deres drenge.


Var det ikke fantastisk? Du kan nu bruge de samme instruktioner til at se finalen i EM i fodbold, og du kan også bruge den til at se de resterende kampe i Copa America!


Danmark tabte deres to første kampe i EM. Men siden da har de gjort det rigtig godt. England har vundet 4 ud af 5 kampe, og ingen modstander har været i stand til at score et mål mod dem endnu. De har også en Harry Kane og Raheem Sterling i deres angreb, og de ser ud til at være meget farlige sammen i øjeblikket. Jack Grealish er en anden karakter i holdet, der har haft en fantastisk effekt på holdet, når han hidtil har været på banen.

Hvad synes du? Vil Danmark have en chance mod England?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *