Hvordan kan jeg se EM i fodbold 2024 på nettet?

TV2 sender viser alle kampe fra EM i fodbold i Danmark. Vil du se live streams fra turneringen, men du har ikke lov til det, fordi du i øjeblikket bor uden for Danmark? Hvis du prøver at se TV2 uden for Danmark, vil du højst sandsynligt se en fejlmeddelelse, der ser sådan ud.

Hvordan kan jeg se europamesterskabet i fodbold på DR i Danmark?

Der er to forskellige fejlmeddelelser, som du muligvis kan se.

  • Hvis du bor i EU, men du er i øjeblikket uden for Danmark.
  • Hvis du befinder dig uden for EU.

Live streams fra TV2 er tilgængelige i EU for alle, der er fra Danmark, og som er registreret statsborger i Danmark. Det er dig, du skal bare følge instruktionerne på hjemmesiden, så vil du kunne se EM på TV2 over hele Europa.

Hvis du bor uden for EU, vil det ikke hjælpe dig, hvis du kommer fra Danmark eller ej.

Hvad er løsningen, hvis du ikke har et dansk ID, eller hvis du bor uden for Europa?

Vil du gerne se Europamesterskabet i fodbold på TV2, selvom du ikke har dansk ID, eller selvom du bor uden for Europa? Sådan kan du løse problemet på få sekunder.

  • Køb et VPN-abonnement på ExpressVPN. Dette er en fantastisk VPN, der giver dig adgang til lokale IP-adresser i næsten 100 lande. Disse kan bruges til at sikre din internetforbindelse og til at ændre din IP-adresse. Klik på linket for at besøge ExpressVPNs websted og få en stor rabat (tre måneder gratis, hvis du køber en 12-måneders plan).
  • Download VPN-applikationen og installer den på dit Android-system, dit iOS-system, din computer eller dit smart-tv.
  • Kør applikationen og opret forbindelse til en server i Danmark. Dette giver dig en dansk IP-adresse.
  • Besøg webstedet for TV2 (tv2play.dk) og se live streams fra EM i fodbold!

Var det ikke let? Nu er det tid til at juble for Danmark og håbe, at de bliver bedre end Slovenia, England, og Serbia i gruppespillet.

fotball em online
Kilde: Shutterstock

Hvornår spiller Danmark deres kampe under EM i fodbold 2024?

  • 16 juni: Slovenia vs Danmark
  • 20 juni: Danmark vs England
  • 25 juni: Danmark vs Serbia

Det bliver en meget hård gruppe, og England har et af de bedste hold i hele turneringen. Serbia er også en hård møtrik, og Slovenia er langt bedre end de fleste mennesker tror. Men Christian Eriksen og Danmark har også et solidt hold. Dette bliver ekstremt interessant.

Jeg håber, du er klar til at se europamesterskabet i fodbold på TV2 over hele verden lige nu. Hvis du stadig har kommentarer eller spørgsmål, så skriv dem, så vil jeg gøre mit bedste for at besvare og hjælpe dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *