Nu kan du se Barbie på Netflix i Japan (og dermed også i Danmark med den rigtige VPN).

Gik du glip af den legendariske film Barbie i biograferne i 2023? Er du stadig i tvivl om, hvordan historien om Barbie ser ud, når det kommer til film lavet til biografer? Filmen vandt ikke mange Oscar-statuer (kun én), men den var alligevel den største succes for biograferne i 2023. Nu er filmen kommet på Netflix i Japan. Det betyder, at du kan se Barbie på Netflix, også i Danmark, så længe du har et abonnement på en VPN-tjeneste med support til Netflix i Japan.

En VPN-tjeneste krypterer din online aktivitet og ændrer samtidig din IP-adresse. Det betyder, at når du opretter forbindelse til en VPN-server i Japan, vil al din trafik på nettet gå gennem denne server. Dit online fodaftryk ser derfor ud til at komme fra denne server og ikke fra dit hjemmekontor i Fredrikshavn.

barbie på netflix

Efter at have oprettet forbindelse til sådan en VPN-server, vil Netflix også tro, at du er et andet sted. Nu er det sådan, at Netflix kender godt til de fleste VPN-tjenester, hvilket betyder, at de har et separat register for IP-adresser, der bruges af de største og mest populære VPN-tjenester. Hvis du forsøger at besøge www.netflix.com eller starte Netflix-applikationen fra en af ​​disse IP-adresser, vil du ikke se Barbie eller andet indhold på Netflix, men du vil kun se alt originalt indhold, som Netflix har rettigheder til at vise rundt om i verden .

Af den grund er det vigtigt, at du køber et VPN-abonnement på enten NordVPN eller ExpressVPN. Dette er to VPN-tjenester, der fungerer godt med Netflix i omkring 15 nationer, inklusive Japan.

ExpressVPN

ExpressVPN har servere i mere end 100 nationer og har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du trykker på knappen ovenfor og køber et 12-måneders abonnement, får du desuden tre måneder gratis.

NordVPN

NordVPN har servere i cirka 60 nationer. De har også en 30-dages garanti på produktet og fungerer godt med Netflix. NordVPN er billigere at bruge end ExpressVPN.

Disse tjenester virker også, hvis du vil se dansk tv i udlandet.
Det kan også være godt at vide, at både NordVPN og ExpressVPN fungerer perfekt, hvis du rejser til udlandet og gerne vil se DR eller TV2Play eller andre danske streamingtjenester i udlandet.

Gør dig klar til Margot Robbie og Ryan Gosling som Barbie og Ken på Netflix.

Hvis du har læst alt, hvad jeg har skrevet indtil nu, ved du stort set alt, hvad du behøver at vide. Køb et abonnement med en af ​​de førnævnte tjenester ved at bruge linkene ovenfor. Du downloader og installerer derefter VPN-tjenesten på din telefon, tablet, tv eller computer.

Når det er gjort, skal du bare starte programmet og derefter oprette forbindelse til en server i Japan. Glem ikke at lukke din browser eller Netflix-applikation, før du genstarter den. Når du har genstartet Netflix-applikationen eller din browser, vil du se indholdet tilgængeligt på Netflix i Japan, som så gør dig klar til at se Barbie på Netflix.

Jeg ser Barbie på Netflix

Er Barbie virkelig en god film?

Jeg så Barbie i biografen, og jeg forlod teatret med lidt blandede følelser. Det var i høj grad en behagelig film med en masse dejlig musik og godt humør, men det var ikke en film, som jeg føler gav mig noget særligt, eller som jeg i høj grad vil huske.

Filmen har en score på 6,8/10 på IMDb, mens den har en score på 83% på Rotten Tomatoes. Har du set Barbie? Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *