Hvilken er den bedste VPN til at se PeacockTV uden for USA?

Har du læst om, hvordan det er muligt at bruge en VPN til at se tv-netværk og streamingtjenester i andre lande? Vil du gerne se indhold på PeacockTV i USA, men du ved ikke, hvordan det kan gøres? Eller måske har nogen fortalt dig, at det er muligt at se PeacockTV i udlandet ved hjælp af en VPN, men du forstår ikke rigtig, hvad de taler om?

I denne artikel viser jeg dig trin for trin, hvordan du ser PeacockTV i udlandet ved hjælp af en VPN. Jeg vil også fortælle dig forskellen mellem en god og en dårlig VPN, noget der er meget vigtigt, når det kommer til at se PeacockTV og andre streamingtjenester online. Ved du hvorfor? Hvis du køber et abonnement på en lejlighedsvis VPN-udbyder, eller hvis du prøver at bruge en gratis VPN, får du muligvis en amerikansk IP-adresse (som er nødvendig for at se PeacockTV uden for USA), men du vil stadig se en fejlmeddelelse, når du prøv at se PeacockTV online.

Med andre ord er det ikke nok at få en amerikansk IP-adresse, du skal købe et abonnement på en VPN-udbyder, der faktisk giver dig adgang til PeacockTV i udlandet. Er du ivrig efter at lære mere? Fortsæt med at læse!

denne tjeneste er ikke tilgængelig i din region.jpg
Denne tjeneste er ikke tilgængelig i din region … PeacockTV fejlmeddelelse.

Hvilken er den bedste VPN til PeacockTV?

Jeg har prøvet mange VPN-tjenester, og jeg må sige, at de fleste af dem er blokeret af PeacockTV. Jeg kan oprette forbindelse til deres servere i USA og få en amerikansk IP-adresse, men jeg kan stadig se fejlmeddelelsen ovenfor, når jeg prøver at besøge PeacockTV-webstedet.

Men hvilke er de få VPN-udbydere, der faktisk vil lade mig streame PeacockTV til udlandet? Her giver jeg dig navnene på to VPN-udbydere, som jeg lige har testet, og som begge giver dig mulighed for at se indholdet på PeacockTV i udlandet.

Se PeacockTV i udlandet med ExpressVPN

ExpressVPN er den førende VPN i verden, når det kommer til at fjerne blokering af tv-netværk og streamingtjenester. Ikke kun kan du bruge ExpressVPN til at se BBC, ITV, Amazon Prime, Hulu, Netflix (i flere lande), RaiPlay og andre tjenester, men det er også strålende for Paramount + og for PeacockTV.

Alt hvad du behøver er at købe et VPN-abonnement på ExpressVPN og oprette forbindelse til en af ​​deres servere i USA. Du vil så være klar til at besøge PeacockTV-webstedet og se PeacockTV over hele verden.

ExpressVPN

ExpressVPN har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide det, kan du nemt bede om en refusion og få dine penge tilbage.

premier league online

Se PeacockTV i udlandet med SurfsharkVPN

SurfsharkVPN er en anden fantastisk VPN-udbyder. De har servere i mere end 60 lande, og på mindre end tre år er det blevet til en af ​​de mest populære VPN-tjenester i verden. Det er næsten lige så godt som ExpressVPN til at se tv-netværk, og hvis du er en Netflix-fanatiker, er denne VPN endnu bedre. Med SurfsharkVPN kan du se indhold på Netflix i mere end 15 lande.

SurfsharkVPN bruger noget, de kalder SmartDNS i VPN-applikationen. Dette betyder, at du kan oprette forbindelse til ALLE servere i deres netværk (det behøver ikke at være i USA), og du vil kunne se PeacockTV online.

Surfshark er billigere end ExpressVPN, især hvis du køber deres meget nedsatte toårsplan!

SurfsharkVPN

Surfshark har også en 30-dages fuld refusionspolitik. Med andre ord, ingen bekymringer!

Se PeacockTV i udlandet med en VPN – trin for trin

Jeg håber, at du har købt et abonnement på enten Surfshark eller ExpressVPN nu. Hvis du har, er dette hvad du skal gøre.

  • Opret forbindelse til en server i USA med ExpressVPN eller en hvilken som helst server i verden med Surfshark.
  • Besøg PeacockTV-webstedet. Registrer en gratis bruger (hvis du ikke har gjort det endnu).
  • Se alt det gratis indhold, der er tilgængeligt på PeacockTV-webstedet.

Vil du købe en PeacockTV Premium-pakke, som giver dig adgang til Premier League fodbold og endnu mere underholdning? Du skal bruge et amerikansk betalingskort for at betale for tjenesten, og den nemmeste måde at få det på er at anskaffe et betalingskort udstedt i USA ved hjælp af USUnlocked.

Jeg ser populært indhold på PeacockTV ved hjælp af ExpressVPN.

Betalingskortet udstedt i USA kan bruges til at betale for PeacockTV Premium, Paramount +, Amazon Videoer og andet indhold, der normalt kun er tilgængeligt for kunder i USA.

Er du klar til at se PeacockTV?

Jeg har forsøgt at forklare dette på en meget nem måde. Jeg håber, jeg har fået succes. Der er mange VPN-udbydere i verden, men ikke mange af dem vil faktisk lade dig se PeacockTV. Derfor kan jeg varmt anbefale Surfshark og ExpressVPN, to fremragende VPN-udbydere med god kundeservice og med solide politikker for fuld refusion.

Nyd at se PeacockTV med en af ​​de bedste tilgængelige VPN-tjenester!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *