Hvordan kan man se The Twilight Zone (original serien fra 1959) på Netflix?

Twilight Zone er en legendarisk tv-serie med mange fans. Men der er også en ny generation af unge, der har hørt om The Twilight Zone og læst om The Twilight Zone, som stadig ikke har været i stand til at streame tv-serien selv. Desværre finder de ikke The Twilight Show, hvis de ser efter tv-serien på Netflix. Ved du hvorfor? Twilight Zone findes på Netflix, men kun i et enkelt land … det er i USA.

twilight zone på netflix

Hvis du ikke bor i USA (eller i øjeblikket besøger USA), vil du ikke kunne finde The Twilight Zone på Netflix. Hvad kan du gøre ved det?

Der er en ny serie ved navn The Twilight Zone, oprettet i 2019 af CBS. Denne artikel handler ikke om den serie, men hvis du virkelig vil vide, kan den nye serie overhovedet ikke streames på Netflix. Det eneste sted, hvor du kan streame den serie er på CBS All Access i øjeblikket.

Hvordan kan man se den originale Twilight Zone-serie på Netflix?

Hvis jeg sagde, at du kan få adgang til flere film og tv-serier på Netflix, end du er i dag, ville det ikke være cool? Vidste du, at det er langt flere film og tv-shows på Netflix USA end alle andre lande i verden? Og du kan nemt se dem alle. Faktisk ved at følge mine instruktioner kan du endda se alt det indhold, der er tilgængeligt på Netflix i Japan, Storbritannien, Canada og Holland også. Ville det ikke være en drøm?

Så for langt mindre end du betaler for dit nuværende Netflix-abonnement, kan du få adgang til fem gange mere indhold. Hvordan gøres det?

For at nyde denne lille finjustering har du brug for et VPN-abonnement på enten NordVPN, PureVPN eller SurfsharkVPN. Du kan klikke på linkene herunder for at besøge webstederne for begge de berømte VPN-tjenester.

Dette er tre VPN-tjenester, der hjælper dig med at se indhold på amerikanske Netflix. Det er virkelig let. Besøg de tre websteder, og køb et abonnement på den VPN, du kan lide lyden af. De er meget ens, når det kommer til prisfastsættelse. Hvis du kun ønsker et abonnement i en måned, er PureVPN det billigste. Hvis du ønsker et længere abonnement, er SurfsharkVPN normalt det billigste.

Bare rolig – de har alle fuld refusionspolitikker.

Ja, hvis du ikke kan lide den service, du tilmelder dig, kan du bede om refusion, når du vil inden for 30 dage efter dit køb, og de giver dig dine penge tilbage!

Når din VPN er klar, er det tid til at streame Twilight Zone på Netflix
Har du allerede købt dit VPN-abonnement? Download VPN-applikationen til alle dine enheder (de har alle apps til Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Android TV, Gaming Consoles og mere). Kør applikationen og opret forbindelse til en server i USA.

Du har nu en amerikansk IP-adresse, der giver dig mulighed for at streame amerikanske Netflix i udlandet. Og endnu en gang kan du senere oprette forbindelse til servere i Canada, Storbritannien, Holland og Japan for at se Netflix-indhold i disse lande.

Foretag en hurtig søgning efter The Twilight Zone. Du finder hele serien, og du kan begynde at streame den på Netflix med det samme.


Alle de nævnte VPN-tjenester kan også bruges til at fjerne blokering af tv-netværk som BBC, ITV, ZDF, Rai, NBC, CBS, FOX, NRK, SVT, DasErste, RTP, 9Now, YLE og mange andre. De giver dig også mulighed for at se streamingtjenester som Amazon Prime, Hulu, PeacockTV og mange andre.

Hvem er interesseret i japanske Netflix? Du burde. Dette var det første land, hvor det blev gjort muligt at streame Joaquin Phoenix-filmen Joker på Netflix, som han vandt en Oscar for. Dette var også det første land, hvor du kunne streame Jason Momoa-filmen Aquaman på Netflix, så du bedst ikke se ned på Japan, selvom det ikke lyder som det hotteste land for film og tv-shows.

Men er du klar til at se The Twilight Zone på Netflix lige nu? Jeg håber, at disse instruktioner vil hjælpe dig med at se denne og mange andre tv-serier. Og hvis du kan lide tv-serier som denne, skal du sørge for at nyde Twin Peaks og andre legendariske og gamle klassikere på amerikanske Netflix, når du først er der.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, skal du bare skrive dem nedenfor i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *