Hvordan ses fodbold VM 2018 på DR / TV2 fra udlandet?

denmark fodbold vm 2018 online

Ønsker du at streame fodbold VM 2018 på DR og TV2, men kan det ikke fordi du er i udlandet? Det er nemt at streame verdensmesterskabet online på dansk tv, også fra udlandet.

For at se DR og TV2 uden for Danmark skal du få dem til at tro, at du befinder dig i Danmark. Det lyder måske kompliceret, men det er meget nemt. Du skal have en dansk IP-adresse, og den nemmeste måde at få en på er at bruge VPN-tjenester fra udbyderen IPVanish. Jeg har brugt dem i flere år til at streame TV2 og DR uden for Danmark, og det virker fint.

IPVanish

1. Besøg IPVanish-webstedet og tilmelde deres tjenester. IPVanish har en 30-dages fuld refusion politik, hvilket betyder at du vil få dine penge tilbage, hvis du er utilfreds.
2. Download IPVanish klienten til din computer, iPhone, iPad eller dit Android-system.
3. Åbn IPVanish-applikationen og opret forbindelse til en server i Danmark.
4. Genstart din browser eller DR / TV2Play applikation.
5. Du kan nu streame FIFA World Cup 2018 på dansk tv fra udlandet.

Det er meget nemt at se fodbold VM på dansk tv fra udlandet. Jeg håber du vil nyde turneringen, og jeg håber, at Danmark vil komme helt til finalen.

Danmark i fodbold VM 2018

Danmark vil spille mod Peru den 16. juni, mod Australien den 21. juni og mod Frankrig den 26. juni. Hvis de ender blandt de bedste i gruppe C, vil de spille mod enten Argentina, Island, Kroatien eller Nigeria i den første kamp i knockout-delen av fotbolls VM.

Har du spørgsmål angående streaming af fodbold VM på dansk tv i udlandet? Brug kommentarfeltet nedenunder, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe!

2 thoughts on “Hvordan ses fodbold VM 2018 på DR / TV2 fra udlandet?

  1. Jeg har læst, at du kan bruge IPVanish for at se VM på BBC og ITV i Storbritannien også? Er det sandt? Hvordan er det gjort?

    Og kan jeg bruge IPVanish til at se Netflix i USA?

    1. For at se BBC og ITV i Storbritannien kan du f.eks. oprette forbindelse til IPVanish-serverne i Manchester i Storbritannien eller prøve nogle af serverne i London. Du må registrere en bruger på BBC / ITV, og sørg for at tilføje en engelsk postnummer under din registreringsproces (det er helt gratis).

      For at få adgang til Netflix i USA kan du oprette forbindelse til en server i Dallas og derefter besøke Netflix.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *