Kan jeg streame The Lord of the Rings (trilogi) på Netflix?

Ringenes Herre-trilogien er en af ​​de mest populære filmserier, der nogensinde er lavet. Alle er virkelige mesterværker, og Peter Jackson var instruktør for filmene. Men hvis du vil se de tre film på Netflix, har du svært ved at gøre det. Er det muligt? Hvordan og hvor kan man se The Lord of the Rings på Netflix?

Jeg var overrasket over at opdage, at der kun er ét land, hvor du kan se alle tre film på Netflix. Du er måske heldig og finder en film i dit land, men hvis du er på udkig efter et rigtigt The Lord of the Rings-maraton, skal du bo i Tyrkiet eller i det mindste have adgang til indholdet på tyrkisk Netflix på din nuværende Beliggenhed. Men hvordan kan det gøres?

De tre filmene er:

The Fellowship of the Ring (2001)
The Two Towers (2002)
Kongen vender tilbage (2003)

Hvordan kan man se The Lord of the Rings på Netflix?

For at streame de tre film på Netflix skal du have adgang til tyrkisk Netflix. Den eneste måde at få det til på din nuværende placering er ved at bruge VPN-tjenesterne fra SurfsharkVPN.

SurfsharkVPN

Klik på knappen ovenfor for at besøge SurfsharkVPNs websted og for at få en fantastisk rabat. De har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du nemt kan bede om en refusion, hvis du ikke kan lide tjenesten.


Det første trin i processen er derfor at købe et VPN-abonnement på SurfsharkVPN.

Der er mange andre VPN-udbydere på markedet, men de er alle blokeret af Netflix i Tyrkiet (og i de fleste andre lande). I øjeblikket er SurfsharkVPN den eneste VPN, der hjælper dig med at se tyrkisk Netflix (og indhold i mere end 15 andre lande) på Netflix.

SurfsharkVPN-webstedet

Besøg SurfsharkVPN-webstedet ved at klikke på linket ovenfor.

Når du har dit abonnement i orden, er du næsten klar til at streame Ringenes Herre på Netflix.


Det andet trin er at downloade VPN-applikationen til de enheder, som du vil streame Netflix-indhold på.

SurfsharkVPN har applikationer til Windows, Macintosh, FireTV, iPhone, iPad, Android-enheder, smart-tv og mere. Download SurfsharkVPN-applikationen til de enheder, som du gerne vil streame Netflix-indhold på.

ringens herre med surfsharkvpn
Download SurfsharkVPN-applikationen til din enhed.

Ovenfor kan du se et billede af SurfsharkVPN-applikationen til Windows. Efter downloadet har jeg søgt efter Tyrkiet og oprettet forbindelse til en server i Tyrkiet.

Glem ikke, at SurfsharkVPN kan bruges til meget mere end at se Ringenes Herre på tyrkisk Netflix. Det kan også bruges til at se Netflix-indhold i USA, Canada, Storbritannien, Australien, Japan og flere andre lande. Det fungerer også med tv-netværk som NBC, CBS, Fox, BBC, ITV, NRK, SVT, DR, YLE, ZDF, Rai og mange andre.


Den tredje ting er at oprette forbindelse til en VPN-server i Tyrkiet og se The Lord of the Rings på Netflix.

Som du måske har set på billedet ovenfor, åbnede jeg SurfsharkVPN-applikationen og oprettede forbindelse til en server i Tyrkiet. Dette giver mig en tyrkisk IP-adresse, der kan bruges til at streame tyrkisk Netflix uden for Tyrkiet.

Når forbindelsen er oprettet (dette tager normalt et par sekunder), er du klar til at streame alle filmene i Lord of the Rings-serien på Netflix.

Gå til Netflix-webstedet, eller åbn Netflix-applikationen på din enhed. Du kan nu foretage en hurtig søgning efter Ringenes Herre, og du finder alle tre film med det samme.

The Lord of the RIngs på Netflix

Er du klar til at streame The Lord of the Rings på Netflix? Jeg håber, at disse instruktioner hjælper dig undervejs.

Du kan også se instruktionerne til, hvordan man streamer The Lord of the Rings på Netflix med SurfsharkVPN i den følgende YouTube-video.


Hvis du har spørgsmål eller ønsker at skrive dine tanker om filmene, skal du bruge kommentarfeltet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *