Se Danmark – Australia på nettet 21 juni

Danmark vil spille mod Australien den 21. juni i Samara. Danmark er favoritter til at vinde, men Australien er aldrig en let modstander til at spille imod.

Se Danmark - Australia på nettet 21 juni
Se Danmark – Australia online

Vil du gerne se kampen mellem Danmark og Australien på internettet? Det er meget nemt at gøre det. Der er mange tv-kanaler, der sender kampen, for eksempel DR / TV2 i Danmark. De har strømmer til rådighed online, der viser kampen. Det eneste krav er, at du skal være i Danmark. Hvis du bor uden for Danmark, men vil se kampen på dansk tv, kan du finde ud af hvordan du kan se fodbold VM online på dansk tv i udlandet her.

Men der er andre muligheder, hvis du vil have kommentatorerne til at tale engelsk. Den bedste måde er at se kampen på ITV / BBC i England. Begge kanaler er gratis, du behøver kun at følge disse instruktioner, hvis du bor uden for England.

Danmark – Australia

Kampen starter kl. 17.00, det er lokal tid i Danmark. Hvis du bor i England, starter kampen kl. 16.00. Hvad med dem der bor i Australien? Stakkars mennesker, de bliver nødt til at vågne om klokken 02.00 om natten for at se denne kampen. Men det vil sikkert være det værd, i det mindste hvis Leckie og de andre australske helte klarer at stoppe Christian Eriksen.

Kan Australien stoppe Christan Eriksen?

Der er rygter om, at Christian Eriksen er ønsket af Real Madrid. Det er forståeligt, fordi han er en fantastisk spiller, og han har haft en fantastisk sæson i Tottenham. Hvis han holder op med det gode arbejde i verdensmesterskabet, bliver han også et varmt stykke kød under VM. Vil Australien være i stand til at stoppe ham? Vi tvivler på det!

Kampen vil blive spillet i Samara, en by mere end 1000 km væk fra Moskva. Mere end 1.000.000 mennesker bor i Samara, og stadion hvor Danmark skal spille mod Australien har plads til 45.000 mennesker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *